Lupa
Caixa de 5 taules de xocolata de 125 grams artesana Roch del Bages sense refinar

Caixa de 5 taules de xocolata de 125 grams artesana Roch del Bages sense refinar

Ref.:
Fabricant: ROCH DEL BAGES S.L:U.

Preu ((IVA inclòs)):

18.00 Ok

Xocolata sense refinar amb oli d’oliva verge extra Roch del Bages. Xocolata a partir de 3 pastes pures de cacau, Africa, Venezuela i Equador, mantega de cacau i sucre de canya de l’illa de la reunió i oli d’oliva verge Extra del nostre molí. És una xocolata que no s’utilitza cap emulgent ( lecitina) i no es dissimula ni l’aroma ni el gust del cacau (vainilla o vainillina).

No és refinada, així s’obté una xocolata autèntica amb una textura i aroma diferents.

Les peculiaritats d’aquesta xocolata són: una textura terrosa i un intens sabor i aroma de cacau. Al obrir la tauleta trobareu que no és brillant i que té taques blanques . Al no portar estabilitzants ni abrillantadors, la mantega del cacau cristal.litza més ràpidament i s’obté aquest tacat, a al utilizar sucre de canya verge s’hidrata molt més que el sucre blanc comú.

Per acabar, aquesta xocolata s’ha elaborat amb oli alta qualitat elaborat en el nostre molí, obtenint així un producte d’alta qualitat amb tot el sabor autèntic del cacau.

Comentaris

[LANG_COMENTARIO_ALT]
Andrés - 08-12-2021
Valoració: Sense valoració del producte
Este chocolate es fabuloso me recuerda a los tiempos de cuando era un niño en que las cosas se hacían de forma natural .Es cierto lo de la textura terrosa ,si no has probado un chocolate auténtico, es posible que no entiendas este concepto, yo lo entendí enseguida .Esa textura ya no se encuentra en ningún otro chocolate ¡¡Felicidades magnífico producto !!!

Inserta el teu comentari

Carmen Vendrell Ollé  |  NIF.: 77.269.490-R  |  Aptdo. Correos 80  |  08272  |  Sant Fruitos del Bages (Barcelona)  |  info@olidelbages.com  |  Tel.: 938 760 583
Whats