Lupa
Caixa de 4 llaunes de 5 litres d'oli verge extra copatge collita 2021/2022

Caixa de 4 llaunes de 5 litres d'oli verge extra copatge collita 2021/2022

Ref.:

Preu (I.V.A. inclòs):

110.00 Ok

Caixa de 4 llaunes de 5 litres d'oli d'olva verge extra copatge. De la primera extracció en fred. Elaboració pròpia. 

Oli d'oliva verge extra copatge.Està elaborat a partir de diferents varietats  de la comarca obtenim un oli equilibrat. Principalment Arbequina, Vera i Verdal

Amb un clima fred a l'hivern i calorós a l'estiu, s'extreu un dels millor olis d'oliva arbequina. Aquest clima extrem entre hivern estiu, fa disminuir el numero de plagues que afecta l'olivera,  ajudant així poder aconseguir una més bona qualitat en el fruit, redundant així en la qualitat de l'oli.

Tota l'oliva es recol·lectada de l'arbre, a les rames, i en el mateix dia de la seva recol·lecció es premsa. Al tenir el moli d'oli en el bell mig de la propietat facilita la disminució del temps de transport. Un premsat ràpid entre recol·lectar i premsar, fa disminuir notòriament l'oxidació de l'oliva, i s'aconsegueix un oli amb un grau acideç i peròxids baixos.

En el procés d'elaboració és totalment en fred. L'extracció en fred, és l'únic procediment que garanteix totes les qualitats de l'oli d'oliva. Encara que en fred, no s'aconsegueix extreure tot l'oli que té l'oliva, és la manera d'obternir-lo amb més qualitat.

L'oli d'oliva té un gust equilibrat. Per un cantó, té el gust suau i afruitat de poma verda de l'oli arbequí, per altre banda té un puntet al final de la cata una mica amargantós. És l'oli que més s'adapta amb els diferents gustos dels consumidors ja que es troba en el seu punt d'equilibri, ni massa suau i massa fort.

Inserta el teu comentari

Carmen Vendrell Ollé  |  NIF.: 77.269.490-R  |  Aptdo. Correos 80  |  08272  |  Sant Fruitos del Bages (Barcelona)  |  info@olidelbages.com  |  Tel.: 938 760 583