Lupa
Caixa de 3 Garrafes de 5 litres d'oli verge extra arbequí collita 2023/2024

Caixa de 3 Garrafes de 5 litres d'oli verge extra arbequí collita 2023/2024

Ref.:
Fabricant: Moli d'oli Roch del Bages

Preu ((IVA inclòs)):

148.20 Ok

Caixa de 3 garrafes de 5 litres d'oli d'oliva verge extra arbequí . De la primera extracció en fred. Elaboració pòpia.

Oli d'oliva verge extra 100% arbequí. Elaborat per la família Roch en la seva propietat, situada en el cor de Catalunya.

 

Amb un clima fred a l'hivern i calorós a l'estiu, s'extreu un dels millor olis d'oliva arbequina. Aquest clima extrem entre hivern estiu, fa disminuir el numero de plagues que afecta l'olivera,  ajudant així poder aconseguir una més bona qualitat en el fruit, redundant així en la qualitat de l'oli.

 

Tota l'oliva es recol·lectada de l'arbre, a les rames, i en el mateix dia de la seva recol·lecció es premsa. Al tenir el moli d'oli en el bell mig de la propietat facilita la disminució del temps de transport. Un premsat ràpid entre recol·lectar i premsar, fa disminuir notòriament l'oxidació de l'oliva, i s'aconsegueix un oli amb un grau acideç i peròxids baixos.

 

En el procés d'elaboració és totalment en fred. L'extracció en fred, és l'únic procediment que garanteix totes les qualitats de l'oli d'oliva. Encara que l'extracció en fred, no s'aconsegueix extreure tot l'oli de l'oliva, el que obtenim és el de més alta qualitat.

 

L'oli Arbequí és un dels olis més valorats en el món pel seu sabor a poma i ametlla verda i els seus inconfusibles aromes a afruitat d’oliva verda acabada de recollir.

INGREDIENTS: OLI D’OLIVA VERGE EXTRA

 

VALOR NUTRICIONAL

Información nutricional


por 100 g / 100 ml

Valor Energètic

3766 kj
(900 kcal)

Grasses

100 g

Grasses saturades

13 g

Hidrats de Carboni

0 g

Sucres

0 g

Proteïnes

0 g

Sal

0 g

 

 
 

Inserta el teu comentari

Carmen Vendrell Ollé  |  NIF.: 77.269.490-R  |  Aptdo. Correos 80  |  08272  |  Sant Fruitos del Bages (Barcelona)  |  info@olidelbages.com  |  Tel.: 938 760 583
Whats